Seniorer er blevet fortrolige med netdating

Fra netdatingens spæde start for mere end 20 år siden og frem til i dag er sket en helt fantastisk udvikling, som stort set kun match’es af andre brancher, som har deres primære virke på nettet.

I starten var det primært de yngre grupper i befolkningen, som tog dette nye fænomen til sig. Men som tiden er gået, er også de ældre generationer blevet fortrolige med denne måde at komme i kontakt med hinanden på og benytter sig i stadig stigende grad af senior dating.

Netdating har afløst andre kontaktformer

Folk har naturligvis altid datet og søgt efter andre, som ligesom dem selv var på udkig efter nogen at mødes med og danne bekendtskaber med. Udbredelsen af internettet har blot gjort det lettere at komme i kontakt med hinanden og hurtigere at kommunikere sammen. Derfor er nettet også på relativ kort tid blevet en af de mest fremherskende måder at komme i kontakt med hinanden på.

Tidligere var halballer, fysiske dating events og kontaktannoncer nogle af de måder, man brugte for at søge efter både venskaber og kærlighed. Det gør man til dels stadig, men blot i langt mindre omfang end tidligere.

Dating via nettet har for alvor skubbet til den måde, som vi møder hinanden og danner par og relationer på – det er en sand revolution.

En naturlig udvikling

De yngre, som for 20 til 30 år siden, var med på den første spæde start mht. at mødes via internettet er naturligvis i dag blevet et tilsvarende antal år ældre. Det gør selvfølgelig også, at kendskabet til og brugen af nettet har fulgt med op gennem aldersgrupperne således, at også de midaldrende og ældre i dag benytter internettet i hjemmevant stil og med stor fortrolighed.

Det er altså en helt naturlig udvikling som gør, at også de ældre aldersgrupper i dag er fortrolige med nettet og dermed også benytter eksempelvis netdating i stigende grad.

Lettere at møde folk på afstand – og holde kontakten

Udover, at netdating har gjort det lettere at møde hinanden, har det også betydet, at vi nu har langt lettere ved at danne relationer med folk, som befinder sig fysisk længere væk fra os selv. Man er således ikke længere på samme måde så geografisk afgrænsede, som man har været tidligere og kan altså hurtigt danne nye bekendtskaber over selv lange afstande.

Skulle man være så heldig lige at møde den helt rigtige, som blot bor et stykke væk fra en selv, er man ikke som tidligere begrænsede til at holde kontakten via telefonopkald eller breve, som sendes via posten. I dag er chat – både med og uden video – små hurtige beskeder via sociale medier og hurtigt leverede breve via e-mail blevet en helt naturlig del af den måde, som vi kommunikerer med hinanden på.

Det er altså blevet langt lettere at møde hinanden – og lige så vigtigt, så er det også blevet meget lettere at holde kontaktakten ende det har været tidligere.

Datingen har udviklet sig

Den lette adgang til at møde og kommunikere med nye mennesker har også affødt en ændring i dating mønstret. Hvor man tidligere måske kun datede en enkelt, eller i hvert fald ganske få, over et givent stykke tid, er det nu blevet langt lettere at komme i kontakt med mange forskellige, før man vælger, hvem det egentlig er, at man er så interesseret i, at det måske kan føre til mere end blot at date.

I nogle tilfælde har man endda fornemmelsen, at det er blevet til dating, blot for datingens skyld.

Netdating er for alle

Netdating har revolutioneret vores måde at møde hinanden på. Og uanset om man er ung eller gammel, stor eller lille eller hvordan man i det hele taget er, så kan netdating lige være det der skal til, når man befinder sig et sted i livet, hvor man gerne vil møde et eller flere nye bekendtskaber.

Det er bare om at kaste sig ud i det – netdating er for alle!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *