Seniordating har sin egen niche

Hvor går man hen, når man søger efter kærligheden? I de unge år træffer man lettere en partner via studie, jobs og venner end senere i livet, hvor man typisk ikke kommer så meget ud og træffer nye mennesker. Mange seniorer har for længst opbygget et stabilt netværk og en vennekreds, der sjældent udvider sig eller forandrer sig det helt store.

Det gælder dog ikke alle. Årsagen kan også være skilsmisse eller dødsfald, og behovet for at have en partner kan sagtens være intakt i senior livet. Heldigvis er det aldrig for sent at finde nye venner eller forelske sig. Kommer man ikke så meget ud, er det afgjort sværere at møde den rette. Derfor er det en god idé at kigge ud over de nærmeste cirkler og lokalmiljøet. Til dette er nettet formidabelt!

Kærlighed uden alder og grænser

Dating på nettet er ikke kun forbeholdt unge mennesker. Faktisk er det kun en fordel at bruge denne mulighed, når man har nået en vis alder og kender sig selv og sine ønsker indgående. Mange dater i dag online, og der findes mange forskellige steder, hvor det kan gøres. Det er en rigtig nem måde at komme i kontakt med andre mennesker på, få nogle spændende oplevelser og endda en dejlig kæreste.

senior dating har sin egen dating nicheSeniordating har sin egen niche og denne særlige niche vokser støt. Succesraten er stor, og det bliver en mere og mere normal og anerkendt måde at søge kærligheden på.

Seniordating adskiller sig fra andre datingsider ved udelukkende at henvende sig til helt voksne mennesker med livserfaring og gerne en sund nysgerrighed. Her træffer man jævnaldrende og ligesindede, der har de samme drømme og ønsker for fremtiden.

Gode senior dating tips

Det bedste tip er ganske enkelt, men kan måske alligevel være lidt svært at følge. Det lyder: Vær helt ærlig – både over for dig selv og de mennesker, som du kommer i kontakt med. Gør det klart for dig selv og andre, hvad dit mål er, og hvad du kan tilbyde. Med ærlighed kommer du længst og undgår både skuffelser og risikoen for at ende med at skuffe andre.

I starten foregår kommunikationen på skrift. Det er en hyggelig og meget rolig måde at komme lidt tættere på hinanden på. Nogen foretrækker at skrive sammen meget længe, mens andre hurtigt udveksler telefonnumre og får sig en snak.

Lige præcis, hvornår man skal aftale at mødes ansigt til ansigt kan være svært at sætte nøjagtig tid på. Det kan være vigtigt at mødes, inden der er gået alt for lang tid, og forventningerne til hinanden er blevet urimeligt store. Mærk efter og find jeres egen rytme – der er ingen faste regler på datingområdet – heller ikke for seniorer. Gå forsigtigt frem og mærk efter, hvad der føles bedst for dig og dem, som du skal på date med. Kemien er den vigtigste, og den fornemmes muligvis allerede kort efter det første møde.

Spring ud i seniordating

Går du med overvejelser om at give seniordating et forsøg, så spring ud i det! Rigtig mange danske seniorer har fået nye venner, veninder og partnere på denne måde. Det kan naturligvis virke lidt grænseoverskridende til en start, men vent og se! Eventuelle bekymringer vil hurtigt blive gjort til skamme og en ny og livsbekræftende verden vil åbne sig, hvis du giver det en chance og noget tid. Dermed ikke sagt at du finder, det du søger på de første dates, for det kan ingen love dig. Nogle gange lader det bedste vente lidt på sig, og din indsats vil være det hele værd.

Som med alt andet, er seniordating, hvad du selv gør det til, og melder du dig med et åbent sind, så kan det ikke galt, men tværtimod blive noget, som du kommer til at fortryde, du ikke prøvede noget før.

 

Disclaimer

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *